SERA Fishtamin, Complex de Vitamine Pentru Pesti de Acvariu, 15ml

SKU
720023
29,99 RON
In stoc
SERA FISHTAMIN este un preparat multivitaminic, care contine 12 vitamine esentiale in nutritia pestilor ornamentali de apa dulce sau marina.

SERA FISHTAMIN este un preparat multivitaminic, care contine 12 vitamine esentiale in nutritia pestilor ornamentali de apa dulce sau marina.

Produsul este recomandat:

  • pentru revitalizarea pestilor aflati in diferite situatii stresante, cum ar fi: supraaglomerarea acvariului, intretinere necorespunzatoare, schimbarea frecventa a apei, lupte teritoriale, etc.
  • inainte si dupa introducerea in comunitate de exemplare noi,in special daca sunt din specii diferite
  • inainte si dupa perioada de reproductie
  • stimularea cresterii si dezvoltarii alevinilor si a puietului de peste
  • in perioada de convalescenta si recuperare dupa boala.

SERA FISHTAMIN poate fi adaugat direct in apa acvariului.

Se recomanda ca, odata pe saptamana, sa fie adaugate 6 - 8 picaturi direct pe hrana administrata.

Intrucat vitaminele sunt sensibile la actiunea directa a luminii, in cazul in care hrana imbogatita cu vitamine nu este consumata de pesti, solutia adaugarii produsului direct in apa acvariului ramane singura optiune viabila.

O atentie deosebita trebuie acordata carasilor si a altor specii de pesti ornamentali de apa rece. Intrucat aceste exemplare sunt foarte active si pline de vitalitate, consumul energetic al acestora este mare.

Din acest motiv suplimentarea alimentatiei acestora cu SERA FISHTAMIN, contribuie la prevenirea aparitiei carentelor vitaminice si a afectiunilor care rezulta in urma acestora.

Brand Sera
Ratingul dumneavoastra
WhatsApp Chat WhatsApp Chat