SERA FD Tubifex Nature, Hrana 100% Naturala Pentru Pesti de Acvariu, 100ml

SKU
720033-01
21,99 RON
In stoc

SERA FD (freeze dry) TUBIFEX NATURE este o hrana 100 % naturala recomandata, pentru diversificarea alimentaţiei speciilor carnivore şi omnivore de peşti ornamentali din acvariile de apă dulce. Poate fi folosita cu succes şi la hrănirea testoaselor amfibii, crescute ca animale de companie.

SERA FD (freeze dry) TUBIFEX NATURE este o hrana 100 % naturala recomandata, pentru diversificarea alimentaţiei speciilor carnivore şi omnivore de peşti ornamentali din acvariile de apă dulce.

Poate fi folosita cu succes şi la hrănirea testoaselor amfibii, crescute ca animale de companie.

  • Tubifex reprezinta o specie de viermi roşii, care cresc în mâlul apelor. Datorita calităţilor nutritive deosebite şi a valorii energetice ridicate sunt un excelent supliment alimentar, acceptat chiar şi de peştii care consumă, în mod obişnuit, doar hrană vie.
  • Hrănirea peştilor slăbiţi sau aflaţi în convalescenţă, stimulează recuperarea acestora.
  • Procesul de conservare prin liofilizare, menţine calităţile nutritive ale hranei vii şi nu modifică conţinutul în vitamine, minerale sau oligoelemente.
  • Dar, spre deosebire de hrana congelată, Sera FD Tubifex este complet lipsită de paraziţi sau bacterii potenţial patogene, care pot contamina peştii din acvariu.
  • Cuburile cu hrana liofilizată pot fi administrate fie lăsate să plutească liber la suprafaţa apei fie lipite (printr-o uşoară apăsare cu degetul) de sticla acvariului.
  • Ele îşi păstrează forma şi atractivitatea pentru peşti o bună perioadă de timp, astfel că poluarea produsă de eventualele fragmente neconsumate este minimă.
  • Produs disponibil în ambalaje de 100 ml şi 250 ml.

Avantajele utilizarii SERA FD TUBIFEX ca supliment alimentar natural ?

Peşti activi, viu coloraţi cu o stare de sănătate excelentă, care trăiesc într-un acvariu cu apa curată, limpede şi nepoluată de resturi alimentare.

In acest fel acvariul rămâne tabloul viu, care conferă privitorului o imagine reconfortantă si relaxantă.

Brand Sera
Ratingul dumneavoastra
WhatsApp Chat WhatsApp Chat