SAKI-HIKARI R Multi Season M, Hrana Profesionala Pentru Crapi Koi de Concurs, 15kg

SKU
PLAZA111200
2.199,99 RON
In stoc
O dietă zilnică cu proprietăți superioare de asimilare, creștere și îmbunătățire a culorii chiar și în lunile cu vreme mai rece (apa peste 12 °C), recomandata pentru crapii koi (in special pentru exemplarele pregatite pentru diferite concursuri)

O dietă zilnică cu proprietăți superioare de asimilare, creștere și îmbunătățire a culorii chiar și în lunile cu vreme mai rece (apa peste 12 °C), recomandata pentru crapii koi (in special pentru exemplarele pregatite pentru diferite concursuri)

Caracteristici definitorii
  • Hrana conține ingrediente ușor de digerat, inclusiv o porțiune selectată din miez de germeni de grâu, care oferă niveluri mai mari de proteine ​​​​utilizabile și vitamine benefice decât daca s-ar folosi intreaga boaba.
  • Ingredientele atent selectionate permit o digestie eficientă a alimentului chiar și la temperaturi mai scăzute ale apei.
  • Conține un amestec unic echilibrat de proteine ​​superioare și alți nutrienți necesari care susțin sănătatea sistemului digestiv, promovând în același timp o creștere constantă, previzibilă, cu șanse mai mici de pierdere în greutate.
  • Saki-Hikari R EXTRACT® este un mix de ingrediente patentat, care ofera nutrienti usor de absorbit si beneficii asupra imunitatii pestilor koi.
Mod de hranire

Saki-Hikari® R Multi-Season este conceput pentru a fi utilizat atunci când temperaturile apei sunt în mod constant peste 12°C (54°F).

Temperaturile mai scăzute ale apei impun mai puțină hrănire.

Temperatura apei peste 18°C ​​(64°F):
  • Hrăniți cu Saki-Hikari® R Multi-Season de 2 până la 4 ori pe zi, în funcție de nivelul de activitate al pestilor.
Temperatira apei intre 12°C (54°F) și 18°C ​​(64°F):
  • Hrăniți cu Saki-Hikari® R Multi-Season de până la 4 ori pe zi, în funcție de nivelul de activitate al pestilor. Pentru cele mai bune rezultate, încercați să hrăniți în cea mai caldă parte a zilei.
Temperatira apei intre 5°C (41°F) și 12°C (54°F):
  • Reglați cu atenție cantitatea hrănită în funcție de nivelul de activitate al pestilor și de condițiile din iaz. Evitati supraalimentarea în acest interval de temperatură.
Temperatura apei 5°C (41°F):
  • Opriți orice hrănire.
Pentru a evita reducerea beneficiilor "Extractului R", vă recomandăm ca Saki-Hikari® R Multi-Season sa fie nu mai puțin de 50% din totalul alimentelor administrate crapilor KOI.

Folosind numai dietele Saki-Hikari® , Saki-Hikari ® R Multi-Season va oferi cel mai sinergic efect al „R Extract” și „Hikari-Germ™”.

Va recomandam Saki-Hikari R Multi Season ca dieta pentru toi pestii koi cu potențial de campionat, care sunt crescuti în climate mai reci sau în perioadele în care temperatura apei nu este stabilă.

Constituienti analitici: Proteină brută: min 37%; Grăsimi brute: min 5%; Fibră brută: max 2%; Cenușă brută: max 15%; Fosfor min 1%, Umiditate 10%
Brand Hikari
Ratingul dumneavoastra
WhatsApp Chat WhatsApp Chat