SAKI-HIKARI Growth M, Hrana Pentru Cresterea Accelerata a Crapilor Koi, 2kg

SKU
PLAZA111201
259,99 RON
In stoc
O dietă zilnică superpremium, care oferă crapilor Koi o rata de crestere remarcabila, ceea ce permite crescatorilor sa obtina adevarate exemplare campioane de marime jumbo. Hrana care ofera toti nutrientii esentiali pentru a sustine o rata accelerata de crestere si o vitalitate deosebita.

O dietă zilnică superpremium, care oferă crapilor Koi o rata de crestere remarcabila, ceea ce permite crescatorilor sa obtina adevarate exemplare campioane de marime jumbo.

Caracteristici definitorii
  • Hrana care ofera toti nutrientii esentiali pentru a sustine o rata accelerata de crestere si o vitalitate deosebita.
  • În timpul dezvoltării acestei diete, s-a acordat o atenție primordială cerințelor nutritionale naturale, omnivore ale crapilor Koi Nishikigoi.
  • Având în vedere acest lucru, Hikari® a dezvoltat un amestec precis de lipide și alte componente nutriționale necesare, care pot reduce șansele depunerilor interne de grăsime, ce s-au dovedit a fi problematice pentru koi.
  • Ingredientele nutritionale optim echilibrate și biodisponibilitatea lor fac din aceasta hrana o alegere naturală pentru koii mai tineri aflati în perioada de crestere si dezvoltare intensa.
  • Utilizarea surselor de proteine ​​atent selectate face ca această dietă să fie atrăgătoare chiar si pentru cei mai exigenti pesti, oferindu-le în același timp un mix de nutrienți pe care ii pot digera cu ușurință.
  • Aliment fabricat la cele mai exigente standarde Hikari, pentru a le oferi crapilor Koi beneficii care nu sunt disponibile in alte diete standard.
Hrana Saki-Hikari® este cea mai eficienta atunci când este utilizata fără întrerupere, ca dietă zilnică exclusivă.

Beneficiile Hikari-Germ™ incetezaza odată ce hrănirea este întreruptă.

Hrănirea intermitentă sau utilizarea cu alte alimente amestecate nu va oferi beneficiile optime.

Mod de hranire
  • Hrăniți cu atenție cantitatea pe care peștele o va consuma complet în câteva minute, în funcție de temperatura apei, de starea iazului și de nivelul de activitate.
Constituienti analitici: Proteină brută: min 40%; Grăsimi brute: min 9%; Fibră brută: max 2%; Cenușă brută: max 17%; Fosfor min 1,7%, Umiditate 10%
Brand Hikari
Ratingul dumneavoastra
WhatsApp Chat WhatsApp Chat