MONGE VETSOLUTION Gastrointestinal Canine, Set Conserve Hrana Umeda Pentru Caini cu Afectiuni Gastrointestinale, 6x150g

SKU
120690
69,99 RON
In stoc

Monge VetSolution gastroenteric este o hrana umeda completa si echilibrata din punct de vedere nutritional, special formulata pentru caini adulti sau pui de catel (> 14 saptamani), care contribuie la tratarea afectiunilor gastrointestinale, ale pancreasului exocrin (diabet) si reduce malabsortia intestinala

Are in compozitie extract de castan salbatic cunoscut ca si antispastic, care inhiba eficient inflamatia acuta si reduce leziunile mucoasei intestinale.

Un alt efect important ce face ca alimentul sa fie special si usor de digerat, este faptul ca acesta are in compozitie proteine cu grad inalt de digestibilitate (ficat de porc si oua integrale) pentru a reduce secretia de acid gastric.

Lista ingredientelor Carne si derivate de origine animala (ficat de porc), vegetale (mazare), oua si derivate din oua, derivate de origine vegetala (amidon din tapioca), minerale, uleiuri si grasimi (ulei purificat de somon), drojdii (nucleotide libere min. 44%), zaharuri (xilo­oligozaharide 0,4%), seminte (psyllium), extract de castan salbatic (0,01 %), pulbere de proteine din lapte.
lngrediente inalt digestibile: ficat de porc si oua, surse de substante mucilaginoase (seminte psyllium).

Constituienti analitici: Proteina bruta: 6,5%, Grasime bruta: 3,6%, Cenusa bruta: 0,9%, Fibre brute: 0,5%, Umiditate: 76%, Sodiu: 0,09%, Potasiu: 0,2%.

Prezentare: Conserva din aluminiu cu un continut net de 150g
Brand Monge
Talie Toy (1 - 5 kg), Mica (2 - 10 kg), Medie (10 - 25 kg), Mare (25 - 45 kg), Foarte Mare (peste 45 kg)
Varsta Adult
Indicatii Speciale Câini Sensibili
Ingredient principal Porc
Ambalaj Conserva aluminiu
Ratingul dumneavoastra
WhatsApp Chat WhatsApp Chat