MONGE Gift Cat Skin Support, cu Cod si Aloe Vera, Recompense Pisici Pentru o Piele Sanatoasa si Blana Stralucitoare, 60g

SKU
130598
10,99 RON
In stoc

Monge Gift Adult Cat Skin Support cu cod si aloe vera este un supliment alimentar functional recomandat pentru pisici adulte.

Aliment dezvoltat special pentru bunastarea pisicii datorita unui strat exterior, care sustine igiena dentara si a unei umpluturi moi de aloe vera pentru o piele sanatoasa si o blana stralucitoare.

Un produs formulat fara cereale si cu peste oceanic (cod) pentru a optimiza gustul si digestibilitatea alimentelor.

Formula este imbogatita cu taurina pentru a sustine acuitatea vizuala si o functie regulata a inimii si cu vitamine pentru vitalitatea zilnica.

Includerea de ingrediente functionale, cum ar fi aloe vera pentru a sustine integritatea pielii si a blanii, drojdia de bere pentru a sustine sistemul de aparare al organismului si uleiul de somon, o sursa de omega 3, este rezultatul cercetarilor din Italia.

Fara coloranti si zaharuri artificiale adaugate.

Lista ingredientelor: cartofi, cod uscat (10%, echivalent cu 25% cod proaspat), somon uscat, mazare, grasime animala (purificata la 99,5%), proteine animale hidrolizate (ficat), ulei de peste (ulei de somon 0,5%), drojdie de bere (0,5%), minerale, produse din prelucrarea ierburilor (Aloe vera L 0,06%).

Constituienti analitici: grasimi brute: 20%, cenusa bruta: 7,5%, acizi grasi n-3: 0,7%,

Energie metabolizata: 3905 kcal/kg.

Prezentarea ambalajului: Monge Gift Adult Cat Skin Support with Codfish/Aloe – pachet x 60 g.
Brand Monge
Indicatii Speciale Pentru Blană și Piele, Hipoalergenic
Ingredient principal Cod
Ambalaj Punga
Ratingul dumneavoastra
WhatsApp Chat WhatsApp Chat