MALAGA Ansamblu Pentru Joaca si Relaxare Pisici, Plus Gri Antracit, 70x45cm | Inaltime 109cm

SKU
280043
794,99 RON
In stoc

Loc Joaca Pisica Malaga

Canapeaua şi întreg mobilierul casei vor fi în siguranţă, datorită acestui accesoriu pentru joacă sau odihnă destinat pisicii tale.

Locul de Joacă Pentru Pisici Malaga este recomandat caselor care adapostesc două sau chiar mai multe feline, asigurându-le acestora culcuşuri individuale separate.

Caracteristici:

  • Ansamblu complex cu spaţii de joacă, culcuşuri acoperite, hamac şi platforme de odihnă dispuse la diferite nivele.
  • Suprafeţele pentru căţărat si ascuţit ghearele vin să completeze atractivitatea acestui accesoriu deosebit.
  • Toate segmentele complexului sunt acoperite cu pluş moale şi călduros.
  • Cele două culcuşuri acoperite, oferă pisicilor un spaţiu intim deosebit de apreciat.

Fiecare segment al acetui ansamblu este destinat să atragă atenţia pisicii şi să o ţină ocupată cât mai mult timp.

Aspectul modern, designul elegant şi nu în ultimul rând, calitatea materialelor şi execuţia, fac ca acest accesoriu să fie unul de calitate superioară, care vine să completeze în mod fericit decorul oricărei încăperi.

Suprafeţele multiple acoperite cu sisal natural, asigură felinelor posibilitatea de a se căţăra sau de a-şi manifesta liber instinctul natural de ascuţire al ghearelor. Astfel canapeaua şi restul mobilierului din casă nu vor mai fi suportul acestor manifestări instinctuale naturale (zgâriat, căţărat, etc)

Caracteristica definitorie a acestui ansamblu o reprezintă cele două culcuşuri acoperite. Aceste spatii închise, asigură pisicilor un loc retras şi intim, în care acestea se simt in siguranţă şi unde se pot relaxa când doresc să fie singure.

Interiorul acestora este căptuşit cu pluş moale si sunt dotate cu salteluţe pufoase, care oferă un loc de odihnă confortabil.

Detalii tehnice:

  • Dimensiuni bază: 70 cm x 45 cm
  • Înălţime ansamblu: 109 cm
  • Diametru sisale: 9 cm

În concluzie,

investiţia într-un astfel de ansamblu de joacă se dovedeşte a fi una profitabilă, întrucât nu numai că oferă un spaţiu de joacă si odihnă deosebit pisicii tale, dar protejează restul casei de efectele nedorite ale impulsului natural al pisicilor de a-şi ascuţi ghearele.

Brand Trixie
Ratingul dumneavoastra
WhatsApp Chat WhatsApp Chat