Lesa Reglabila Pentru Caini, SOFTLINE ELEGANCE, Neagra, Captusita, Marime L-XL, 2m | 25mm

SKU
170063-02
44,99 RON
In stoc

Datorită dimensiunii şi calităţii materialului din care este realizată, Lesa dresaj pentru caini Softline Elegance, este accesoriul ideal, recomandat pentru învăţarea acestuia să se deplaseze alături de tine.

Varianta cu lăţimea de 25 mm este ideală pentru invăţarea cu lesa (şi a deplasării cu ea) a cainilor de talie medie sau mare

Utilitatea accesoriului nu se limitează doar la perioada de dresaj, ci poate fi folosită în timpul plimbărilor cotidiene ale câinelui.

Poate fi reglată pentru 3 lungimi:

  • Scurtă, pentru a învăţa câinele să se deplaseze în lesă alături de tine, sau pentru situaţiile când ai nevoie de un control mai riguros asupra animalului de companie.
  • Medie – lungime excelentă pentru deplasările cotidiene ale câinelui, care este deja obişnuit să meargă, normal şi fără să tragă în lesă. Oferă companionului suficientă libertate de mişcare, dar menţine posibilitatea controlului asupra direcţiei lui de deplasare.
  • Lungimea maximă, 2 m – este recomandată câinilor obedienţi, care au învăţat deplasarea în lesă. Această lungime este utilă în zonele mai puţin aglomerate, unde libertatea de mişcare a câinelui nu poate provoca situaţii neplăcute sau potenţial periculoase.

Lesa este confecţionată din chingă de nylon, cu marginile întărite pentru creşterea rezistenţei. 

Este captusita, iar pe interior are un strat subtire de burete pe toata lungimea ei

Manerul moale al lesei, face ca purtarea în mână să fie comodă.

Totodată previne aşa numita “arsură de lesă”, datorată tracţiunii bruşte exercitate de câine.

Carabina rezistentă, din oţel inoxidabil, se ataşează / detaşează uşor de zgardă sau ham. Are un sistem de protecţie ce împiedică deschiderea accidentală.

Caracteristici:
  • Lungime maxima = 2m
  • Latime chinga = 25 mm
  • Lesa recomandata pentru caini de talie medie sau mare
  • Culoare: negru cu gri
Brand Trixie
Material Chinga
Ratingul dumneavoastra
WhatsApp Chat WhatsApp Chat