Jucarie FRANGHIE IMPLETITA cu MINGE de Cauciuc 36cm

SKU
150044
26,99 RON
In stoc

Jucarie FRANGHIE IMPLETITA cu MINGE de Cauciuc 36cm

Jucariile reprezinta un excelent mijloc de a interactiona cu animalele noastre de companie.

Cainilor le plac mingile din cauciuc natural si jucariile realizate din franghii textile impletite.

Prin urmare combinatia celor doua elemente (Franghie Impletita cu Minge de Cauciuc)  nu poate fi decat una pe care animalul de compania o va adora din primul moment.

Produsul este ideal ca accesoriu pentru dresaj, dar si pentru o multitudine de jocuri antrenante atat pentru caine cat si pentru detinator ( tractiune viguroasa, aruncare si aport, ascundere si cautare, etc).

Jucaria este rezistenta la ros si contribuie la mentinerea sanatatii orale.

Caracteristici:

 • Jucarie tip franghie impletita, innodata la capete. Intre cele doua noduri franghia trece printr-o minge plina, confectionata din cauciuc natural, avand un diametru de 7 cm. Produsul este durabil, rezistent si viu colorat.
 • Partea textila are lungimea de 36 cm si este realizata 100 % din fibre naturale de bumbac
 • Reprezinta un excelent mijloc de a interactiona cu cainele si se preteaza la o multitudine de activitati ( jocuri de tractiune, aruncare si aport, jocuri de cautare, etc), care se pot desfasura atat in mediul exterior (outdoor) cat si in intimitatea casei (indoor).
 • De asemenea poate fi folosita pentru a mentine cainele ocupat in perioadele cand este lasat singur. El va petrece ore intregi rontaind si mestecand franghia sau mingea de cauciuc, ori se va angrena in activitati individuale (de exemplu arunca franghia dupa care o cauta)
 • Datorita mingii de cauciuc, jucaria pluteste la suprafata apei, motiv pentru care poate fi folosita pentru jocuri sau antrenamente care implica innotul cainelui.
 • Toti cainii iubesc aceasta jucarie. Ea este recomandata juniorilor (ca prima jucarie), adultilor sau seniorilor , indiferent de talie.
 • Este rezistenta la ros si mestecat iar datorita texturii contribuie mentinerea sanatatii gingivale si dentare, prin prevenirea depunerilor si indepartarea tartrului.
 • Culori: disponibil in mai multe variante de culoare
 • Instructiuni de curatare: jucaria este usor de curatat, prin spalare cu apa calda si un detergent lipsit de toxicitate pentru animalele de companie.
 • Produsul este 100 % sigur si nu contine substante toxice, care ar putea putea pune in pericol sanatatea sau viata cainelui.
 • Precautii: Nici o jucarie destinata animalelor de companie nu este indestructibila. Ingestia unor fragmente din acest produs, poate determina probleme digestive. Pentru un plus de siguranta si prevenire a accidentelor, indepartati jucariile deteriorate din preajma animalului de companie
Brand Trixie
Material Frânghie
Ratingul dumneavoastra
WhatsApp Chat WhatsApp Chat