JBL NovoStick XL, Hrana de Baza, tip Stick, Ciclide Carnivore Mari (15-35cm), 5.5L

SKU
720085-01
246,99 RON
In stoc

JBL NovoStick XL, Hrana de Baza, tip Stick, Ciclide Carnivore Mari (15-35cm), 5.5L

Cu un conţinut crescut în proteine de origine animală, provenind exclusiv din carne de peşte, JBL Novo Stick XL, întruneşte toate cerinţele alimentare specifice cichlidelor carnivore.

Dimensiunea sticksurilor flotante (6 – 7 mm diametru), face ca acest produs să fie recomandat, ca aliment principal, exemplarelor de talie mare aparţinând acestor specii.

Alimentul este o excelentă alternativă pentru hrănirea regulată a cichlidelor prădătoare originare din Estul Africii (varietăţile de Cyphotilapia şi Haplochrominis).

De asemenea produsul este un excelent aliment complementar pentru hrănirea diversificată a cichlidelor omnivore, în alternanţă cu JBL Novo Malawy (de exemplu)

 • Aliment foarte nutritiv, uşor digerabil şi cu un grad ridicat de digestibilitate.
 • Furnizează energia şi toţi nutienţii necesari pentru dezvoltarea adecvată a peştilor, menţinerea vitalităţii şi creşterea rezistenţei la imbolnăviri a acestora.
 • Compoziţie perfect echilibrată în nutrienţi esenţiali, vitamine, minerale şi oligoelemente.
 • Raportul proteine / grăsimi de 12 / 1, orientat puternic spre un aport mare de proteine, este specific speciilor de peşti prădători.
 • Având în vedere acest raport deosebit de important, pentru o nutriţie adecvată şi cât mai aproape de cea naturală, se poate afirma că JBL Novo Stick XL este alegerea ideală în asigurarea alimentaţiei zilnice a varietăţilor ornamentale de cichlide carnivore mari.
 • Sursa proteinelor de origine animală este exclusiv carnea de peşte.
 • Vitaminele (vit. C stabilizată) şi extractele naturale stimulează intensificarea
 • Conţinutul în fosfaţi al alimentului este strict controlat, astfel încât să asigure peştilor cantitatea necesară, dar să nu ofere suportul nutritiv pentru înmulţirea excesivă a algelor verzi în apa bazinului.
 • Ajunse în apă, sticksurile plutesc la suprafaţă şi îşi menţin forma împreună cu calităţile nutritive timp îndelungat. Astfel, oferă condiţii ideale de alimentaţie speciilor de peşti vizate.
 • Alimentul nu tulbură şi nu poluază apa, chiar în condiţiile supraalimentării accidentale a peştilor.
 • Produs disponibil în ambalaje de 1000 ml si 5.5 litri

Lista ingredientelor: cereale 32.10 %, peşte şi derivate din peşte 26.20 %, concentrat de proteine din peşte, vegetale 14.80 %, moluşte şi crustacee 12.40 %, derivate vegetale 5.20 %, proteine vegetale 4.90 %, drojdii 2.50 %, uleiuri şi grăsimi 1.00 %.

Constituienţi analitici: proteină brută 44 %, grăsime brută 8.00 %, fibre alimentare 1.50 %, substanţă uscată (minerale) 10.00 %, umiditate 8.00 %.

Pentru a păstra nealterate calităţile nutritive şi conţinutul în vitamine al hranei pentru peşti, conţinutul unui pachet trebuie administrat în maxim 90 de zile de la deschiderea ambalajului.

Brand JBL
Ratingul dumneavoastra
WhatsApp Chat WhatsApp Chat