JBL Filter Start Pond, Activator Biologic Pentru Filtre

SKU
550006
69,99 RON
In stoc

JBL FILTER START POND – activator natural al filtrelor biologice utilizate in cadrul procesului de curatare al apelor din iaz. Contine culturi bacteriene pure dispuse pe un suport mineral granulat.

JBL FILTER START POND – activator natural al filtrelor biologice utilizate in cadrul procesului de curatare al apelor din iaz. Contine culturi bacteriene pure dispuse pe un suport mineral granulat.

Se recomanda utilizarea produsului:

  • primavara, inainte de restartarea sistemelor filtrante ale iazului,
  • dupa fiecare actiune de curatare si decolmatare a mediilor filtrante
  • dupa fiecare tratament medicamentos efectuat pentru a preveni sau trata afectiuni ale pestilor sau plantelor.

Rolul culturilor bacteriene este cel de a transforma poluantii si substantele toxice dizolvate in apa ( amoniac, saruri de amoniu, nitrati si nitriti), in compusi simpli, lipsiti de toxicitate pentru flora si fauna din iaz.

Grupul bacteriilor heterotrofe, continute de produs, reduc simtitor acumularile sedimentare (malul), cu efect direct in reducerea cheltuielilor legate de prevenirea colmatarii bazinelor.

Utilizarea lor prelungeste durata de functionare eficienta a tuturor componentelor filtrante ale iazului

Rezultatul utilizarii JBL FILTER START POND il reprezinta un iaz cu apa limpede, curata si fara miros, care aigura un mediu sanatos si echilibrat plantelor si vietuitoarelor gazduite.

Sfat !: Accelerati procesele de detoxifiere naturala (sub actiunea microorganismelor) a apei din iaz, prin tratarea ei, primavara cat mai devreme cu JBL SediEx Pond. Acest produs actioneaza direct asupra depozitelor sedimentare ( malul), pe care le reduce simtitor. In acelasi timp stimuleaza activitatea bacteriilor filtrante

Concomitent cu JBL FILTER START POND, se recomanda folosirea in filtru si a produsului JBL FILTER PhosEx POND, cu rol in reducerea poluarii cu fosfati ai apei. Reducerea cantitatilor de fosfati dizolvati in apa previne multiplicarea in exces a algelor.

  • Prezentare: granule minerale, ambalate in conserve din plastic de 250 g
  • Mod de folosire: se adauga granulele in sistemul filtrant al iazului. Nu exista pericol de supradozare.
Ratingul dumneavoastra
WhatsApp Chat WhatsApp Chat