INODORINA Refresh, Servetele Umede Pentru Caini si Pisici, Parfum de Aloe Vera, 40buc

SKU
117958
14,99 RON
In stoc

Servetelele umede pentru caini si pisici Inodorina Refresh sunt excelente pentru curatarea rapida, a pielii si blanii cainilor sau pisicilor, fara a fi nevoie de apa.

Pot fi folosite cu succes pentru igienizarea zilnica a puilor de catel sau pisica

Sunt ideale pentru a pastra curate si igienizate, blana si labutele animalului de companie (caine, pisica, etc)

Servetelele sunt impregnata cu o solutie unica pe baza de ulei de argan, bogat in vitamilele A, E, si F, binecunoscute pentru proprietatile calmante, hraniroare si hidratante ale pielii si firului de par din blana.

Contin numai extracte organice vegetale, motiv pentru care sunt ideale pentru curatarea regiunii perioculare si a urechilor animalelor.

Utilizarea regulata a servetelelor umede Inodorina Refresh, este o modalitate comoda de a inlatura noroiul, matreata firele de par moarte sau alte impuritati acumulate in blana cainilor sau pisicilor, in timpul plimbarilor sau al deplasarilor prin mediul exterior.

Servetele umede Inodorina pentru caini si pisici, sunt deosebit de utile in zilele ploioase, deoarece neutralizează mirosul neplacut al banii umede, lasand roba curata și parfumata.

Datorita substantelor active cu care sunt impregnate au si un pronuntat efect antibacterian.

Aroma proaspata de aloe vera, inlatura mirosul neplacut al blanii si lasa un parfum proaspat si discret.

Textura matasoasa si substantele cu care sunt impregnate, permit folosirea lor pentru curatarea si a regiunilor sensibile cum ar fi cele din jurul ochilor, a urechilor, a pliurilor pielii, etc

Servetelele umede pentru caini si pisici Inodorina Refresh respectă pH-ul natural al pielii, dezodorizează și oferă un plus de luciu blanii cainilor si pisicilor.

De asemenea, lasa un parfum placut de aloe vera
  • Fara alcool.
  • Fara parabeni.
  • Fara SLS
  • Produsul Nu este testat pe animale.

Prezentare: pachet cu fereastra resigilabila, cu 40 buc servetele umede antibacteriene, cu un miros placut de aloe vera
Brand Inodorina
Ratingul dumneavoastra
WhatsApp Chat WhatsApp Chat