Hrana Crap Koi SERA PROFESSIONAL Iarna 500g

SKU
520006
49,99 RON
In stoc

Hrana Crap Koi Pentru Iarna Sera Professional

Pestii de iaz perfecti sunt caracterizati prin coloritul intens, un corp bine proportionat, o stare de sanatate excelenta si o rezistenta crescuta la imbolnaviri.

Hranirea pestilor cu un aliment de calitate superioara are o contributie decisiva in obtinerea unor astfel de exemplare.

Hrana Crap SERA KOI PROFESSIONAL Pentru Iarna este un astfel de aliment !

Sortiment de hrana completa, special formulata pentru asigurarea alimentatiei optime, in concordanta cu cerintele lor naturale din perioada de iarna ( cu temperatura aerului sub 12°C), a crapilor Koi sau a altor specii de pesti de apa rece.

Produsul contine nivele inalte de acizi grasi esentiali Omega 3 si Omega 6. Continutul ridicat in substante energetice, EPA si DHA furnizeaza rapid cantitati mari de energie si totodata protejeaza membranele celulare. Nivelul scazut in carbohidrati asigura o digestie usoara si grad ridicat de digestibilitate a alimentului.

Alimentul este structurat sub forma de sticksuri, care la contactul cu apa, coboara rapid spre straturile inferioare (fundul bazinului), acolo unde se retrag pestii in perioada rece a anului.

Este disponibil in ambalaje de 500 g

Avantajele utilizarii Sera Crapi KOI PROFESSIONAL Pentru Iarna?

Pestii vor trece usor si fara probleme peste sezonul rece, iar in primavara vigurozitatea, frumusetea si coloritul viu vor incanta ochii si spiritul oricarui privitor.

Brand Sera
Ratingul dumneavoastra
WhatsApp Chat WhatsApp Chat