HIKARI Wheat-Germ Formula Medium, Hrana cu Germeni de Grau Pentru Crapi Koi si Alti Pesti de Iaz, 5kg

SKU
PLAZA111198
384,99 RON
In stoc
Dieta cu un aport nutritional de exceptie si foarte usor digerabila, recomandata pentru toate varietatile de crapi Koi sau alte specii de pesti de iaz. O hrana ușor digerabila, care sustine creșterea și fertilitatea pestilor de iaz

Dieta cu un aport nutritional de exceptie si foarte usor digerabila recomandata pentru toate varietatile de crapi Koi sau alte specii de pesti de iaz.

O hrana ușor digerabila, care sustine creșterea și fertilitatea pestilor de iaz.

O alegere excelentă atunci când este se doreste o hrana de calitate superioara, usor digerabila sau pentru perioadele din an cand metabolismul pestilor încetinește (temperatura apei sub 10 grade Celsius)

Caracteristici definitorii
  • Formula nutritionala Hikari® Wheat-Germ este o dietă zilnică foarte usor digerabilă si asimilabila, destinata hranirii crapilor Koi si a altor pești de iaz la temperaturi mai scăzute ale apei.
  • Prin utilizarea miezului de germeni de grâu si datorita adaosului de vitamine și minerale, hrana oferă niveluri foarte ridicate de nutrienți esentiali
  • Ajuta la susținerea si intarirea sistemului imunitar de aparare impotriva imbolnavirilor
Mod de hranire
Monitorizați în mod regulat temperatura apei și ajustați cantitatea de hrana și frecvența hrănirilor în funcție de acest parametru, starea apei, numărul și dimensiunea peștilor și nivelul de activitate al acestora.

Evitați supraalimentarea și îndepărtați întotdeauna orice hrană neconsumată rămasă după perioada de hrănire.
  • Pentru temperaturi ale apei intre 18-30°C (64-86°F) - Hrăniți de 2 până la 4 ori pe zi, cu cantitatea pe care peștele o va consuma complet în 5 minute.
  • Pentru temperaturi ale apei intre 5-18°C (41-64°F) - Hrăniți nu mai mult de două ori pe zi cantitatea pe care peștele o va consuma complet în 5 minute. Pentru cele mai bune rezultate, încercați să hrăniți în perioada mai caldă a zilei.
  • Pentru temperaturi ale apei sub 5°C (41°F) - Nu hrăniți peștii.
Lista ingredientelor: derivate de origine vegetala, peste si derivate din peste, cereale si roduse din cereale, extract din proteine vegetale, minerale,

Aditivi: E672(Vitamina A) 8300 UI/kg, E671 (Vitamina D3) 1200 UI/kg, Vitamina E (acetat de α-tocoferol) 2000 mg/kg, Vitamina C stabilizata (acid ascorbic) 210mg/kg, E4 (cupru) 4,9 mg/kg, E5 (mangan) 33 mg/kg, E2 (iod) 3,3 mg/kg, E6 (zinc) 66 mg/kg, E1 (fier) ​​130 mg/kg.
Contine coloranți aprobați AAFCO/USDA.

Constituienti analitici: Proteină brută: min 32%; Grăsimi brute: min 4%; Fibră brută: max 4%; Umiditate: max 10%; Cenușă brută: max 12%;
Brand Hikari
Ratingul dumneavoastra
WhatsApp Chat WhatsApp Chat