HIKARI Sinking Wafers, Hrana Pentru Pesti Corydoras, Botia si Alti, Care se Hranesc pe Fundul Acvariului, 25g

SKU
PLAZA111140
16,99 RON
In stoc
Hikari Sinking Wafers este o hrana superpremium, formulata special pentru speciile de Corydoras, Botia, Pleco si alte specii de pesti care se hranesc de pe fundul apei, după cercetări aprofundate privind necesitățile lor nutriționale și obiceiurile alimentare.

Hikari Sinking Wafers este o hrana superpremium, formulata special pentru speciile de Corydoras, Botia, Pleco si alte specii de pesti care se hranesc de pe fundul apei, după cercetări aprofundate privind necesitățile lor nutriționale și obiceiurile alimentare.

Caracteristici definitorii

  • Niveluri ridicate de proteine marine si vegetale preferate de pestii care se hranesc de pe fundul apei.
  • O combinație echilibrată de ingrediente nutritive, suplimentata cu vitamine, minerale si oligoelemente esentiale, pentru intarirea sistemului imunitar
  • Digestibilitate ridicata si un gust deosebit, care previne refuzul hranei si implicit tulburarea apei ca urmare a descompunerii alimentului.
  • Acest „disc fin” unic a fost dezvoltat pentru speciile de pesti care se hranesc de pe fundul apei, care au guri mici orientate în jos și care în mod obișnuit înghit mâncarea.
  • Un disc de dimensiuni mai mici oferă cantitatea adecvată de nutriție.
  • Dezvoltat pentru a evita dizolvarea rapida, astfel încât pestii nocturni vor avea șansa de a se hrani în mod corespunzător.
  • Atunci când este utilizata conform instrucțiunilor, nu va tulbura apa din acvariu.
Mod de administrare
  • Se va administra doar o cantitate de hrana pe care pestii o pot manca in 20 minute.
  • Trebuie evitata suprahranirea si se va indeparta hrana neingerata pentru a evita degradarea calitatii apei.
Lista ingredientelor: Făină de pește, făină de germeni de grâu, făină de soia, făină de grâu, pupe întregi de viermi de mătase zdrobite, făină de alge marine uscate, produs de panificație uscat, drojdie de bere uscată, ulei de pește, făină de kril, spirulină, usturoi, DL-metionină, astaxantină, clorură de colină, vitamina Supliment E, L-ascorbil-2-polifosfat (vitamina C stabilizată), inozitol, pantotenat de calciu, riboflavină, supliment de vitamina A, mononitrat de tiamină, clorhidrat de piridoxină, niacină, acid folic, supliment de vitamina D3, biotină, fosfat disodic, feros sulfat, sulfat de magneziu, sulfat de zinc, sulfat de mangan, sulfat de cupru, iodat de calciu

Constituienti analitici: proteine 36 %, grăsimi 9%, fibre 4%, cenușă 16%, umiditate 10%, fosfor 0,8%.

Prezentare: Plicuri Hikari Sinking Wafers de 25g, 50g si 110g
Brand Hikari
Ratingul dumneavoastra
WhatsApp Chat WhatsApp Chat