HIKARI Saki Fancy Goldfish. Hrana cu Probiotice Pentru Varietati Pretentioase de Carasi (Ranchu), 200g

SKU
PLAZA111193
69,99 RON
In stoc
O dietă revoluționară cu probiotice, dezvoltata special pentru hranirea zilnica a varietatilor mai pretentioase de carasi, in special Ranchu. Hranirea regulata a pestilor cu acest sortiment stimuleaza cresterea si dezvoltarea sanatoasa, intensifica culorile naturale ale acestora si intareste sistemul imunitar.

O dietă revoluționară, cu probiotice, dezvoltata special pentru hranirea zilnica a varietatilor mai pretentioase de carasi, in special Ranchu.

Hranirea regulata a pestilor cu acest sortiment stimuleaza cresterea si dezvoltarea sanatoasa, intensifica culorile naturale ale acestora si intareste sistemul imunitar.

Mixul complet de nutrienti esentiali, vitamine, minerale si oligoelemente le permite pestilor sa-si exprime intregul potential genetic.

Includerea probioticelor (Hikari-Germ, microorganisme vii benefice) oferă o asimilare mai completă a hranei, rate de creștere accelerata, rezistență îmbunătățită la boli și reducerea cantitatii dejectiilor eliminate.

Caracteristici definitorii
  • Dieta zilnică revoluționară care îmbunătățește culoarea si creste vitalitatea speciilor pretentioase de carasi
  • Bogat în astaxantină de o puritate crescuta și spirulină pura de cultură, ofera o îmbunătățire intensă a culorii roșii (verificată in laborator) fără a afecta negativ culoarea alba.
  • O hrana foarte echilibrată, care promovează creșterea și forma dorită, oferind în același timp o asimilare rapidă
  • Bogat în vitamina E și vitamina C, care oferă un sprijin remarcabil pentru sistemul imunitar
  • Hikari-Germ ajută la reducerea și recondiționarea deșeurilor, îmbunătățind astfel calitatea generală a apei, eficiența filtrului și întreținerea programată în mod regulat atunci când este utilizată conform instrucțiunilor
Mod de hranire
  • Hrăniți de două (2) sau de patru (4) ori pe zi, dar nu depășiți cantitatea pe care o vor consuma peștii în câteva minute.
  • Trebuie evitată hrănirea excesivă, fiind recomandat să se îndepărteze întotdeauna hrana neconsumata pentru a nu afecta calitatea apei, care poate duce la problemele de sănătate a pestilor.
  • Când temperatura apei este constant sub 10 ° C sau peste 30 ° C, reduceți cantitatea de hrăna oferita în funcție de nivelul de activitate al peștilor și de starea acvariului.
Lista ingredientelor: Făină de pește, făină de germeni de grâu, drojdie de bere uscată, făină de soia, făină de grâu, amidon de grâu, făină de gluten de porumb, produs de panificație uscat, ulei de pește, spirulină, ulei de soia, tărâțe de orez, făină de alge marine uscate, astaxantină, DL-metionină, usturoi , produs de fermentare Bacillus subtilis uscat, clorură de colină, supliment de vitamina E, L-ascorbil-2-polifosfat (vitamina C stabilizată), inozitol, pantotenat de calciu, riboflavină, supliment de vitamina A, mononitrat de tiamină, clorhidrat de piridoxină, niacină, acid folic , supliment de vitamina D3, biotină, fosfat disodic, sulfat feros, sulfat de magneziu, sulfat de zinc, sulfat de mangan, sulfat de cupru, iodat de calciu.

Constituienti analitici: proteine brute min. 45%, grasimi brute min. 7%, fibre brute max.3%, cenusa max. 20%, fosfor min. 1,8 %, Umiditate 10%
Brand Hikari
Ratingul dumneavoastra
WhatsApp Chat WhatsApp Chat