HIKARI Hi-Growth Large, Hrana de Vara Pentru Crapi Koi Mari, 2kg

SKU
PLAZA111199
224,99 RON
In stoc
Hrana de vara, special dezvoltată pentru a sustine ritmul accelerat de crestere in greutate si circumferinta al crapilor Koi, evitând în același timp acumularea de grăsime pe organe. O formulă echilibrată cu proteine ​​de inalta calitate, vitamine,minerale si oligoelemente necesare, dezvoltată pentru hrănirea pe termen scurt.

O dieta de vară pentru crapi koi, plină de proteine, vitamine și minerale necesare pentru cresterea accelerata si dezvoltarea sanatoasa a acestor pesti de iaz

Caracteristici definitorii:
  • Hrana de vara, special dezvoltată pentru a sustine ritmul accelerat de crestere in greutate si circumferinta al crapilor Koi, evitând în același timp acumularea de grăsime pe organe.
  • O formulă echilibrată cu proteine ​​de inalta calitate, vitamine,minerale si oligoelemente necesare, dezvoltată pentru hrănirea pe termen scurt.
  • Sprijină sănătatea sistemului imunitar, oferind în același timp un gust excelent
  • Este ambalata într-un pachet special acoperit cu folie de aluminiu pentru a menține prospețimea și a reduce oxidarea.
  • O granula plutitoare, de marime mare (jumbo), care nu tulbura apa din iaz.
  • Granulele plutitoare permit monitorizarea si ajustarea fina a cantitatii de hrana administrate pentru a evita supraalimentarea.
Mod de hranire
  • Hrăniți cu cantitatea pe care peștii o vor consuma complet în câteva minute, în funcție de temperatura apei, starea iazului și de nivelul de activitate.
Lista ingredientelor: cereale, peste si derivate din peste, produse din cereale, derivate de origine vegetala, drojdii, uleiuri si grasimi vegetale, alge, minerale,

Aditivi: E672(Vitamina A) 8700 UI/kg, E671 (Vitamina D3) 1300 UI/kg, Vitamina E (acetat de α-tocoferol) 1400 mg/kg, Vitamina C stabilizata (acid ascorbic) 150 mg/kg, E4 (cupru) 4,6 mg/kg, E5 (mangan) 38 mg/kg, E2 (iod) 3 mg/kg, E6 (zinc) 30 mg/kg, E1 (fier) ​​160 mg/kg.
Contine coloranți aprobați AAFCO/USDA.

Constituienti analitici: Proteină brută: min 35%; Grăsimi brute: min 9%; Fibră brută: max 2,5%; Cenușă brută: max 12,5%; Fosfor min 1,2%
Brand Hikari
Ratingul dumneavoastra
WhatsApp Chat WhatsApp Chat