HIKARI Goldfish Gold Baby, Hrana Granulata Pentru Puiet de Carasi si Crapi Koi, 100g

SKU
PLAZA111187
25,99 RON
In stoc
Hrana zilnică special formulata pentru alimentatia puietului de carasi, crapi Koi sau alte specii de pesti de iaz, la temperaturi mai calde ale apei.  Ingredientele stiintific selectate promovează îmbunătățirea activă a culorii, în timp ce aportul de vitamine și minerale ajută la susținerea sănătății sistemului imunitar.

HIKARI GOLDFISH GOLD BABY este o hrana zilnică special formulata pentru alimentatia puietului de carasi, crapi Koi sau alte specii de pesti de iaz, la temperaturi mai calde ale apei.

Ingredientele stiintific selectate promovează îmbunătățirea activă a culorii, în timp ce aportul de vitamine și minerale ajută la susținerea sănătății sistemului imunitar.

Această formulă dedicata alevinilor si puietului susține dezvoltarea sanatoasa si creșterea rapidă în greutate, evitând în același timp acumularea de depozite interne de grăsime care, in timp pot duce la probleme de conformatie și sănătate.

Imbogatit cu astaxantina pentru intensificarea culorii vibrante a crapilor koi si a carasilor.

Profilul nutrițional unic si optim echilibrat, include polifenol, un antioxidant puternic derivat din struguri.

Fără culoare și arome artificiale

Granula de culoare roșie este creat din ingrediente brute și nu va afecta calitatea apei apa din acvariu.

Datorita continutului bogat in nutrienti al acestui aliment, NU este necesară hrănirea suplimentară a pestilor cu suplimente sau alte sortimente.

Mod de hranire
 • Hrăniți de 2 până la 4 ori pe zi cantitatea pe care o va consuma pestele în câteva minute.
 • Îndepărtați întotdeauna orice hrană neconsumată după perioada de hrănire.
 • Când temperatura apei este constant sub 50F (10C) sau peste 86F (30C), trebuie avută o grijă deosebită pentru a evita supraalimentarea, cu excepția cazului în care peștii sunt foarte activi și calitatea apei este bună.
Lista ingredientelor: cereale, peste si derivate din peste, vegetale si derivate de origine vegetala, extract din proteine vegetale, drojdii, uleiuri si grasimi vegetale, moluste si crustacea, minerale,

Aditivi: E672(Vitamina A) 20 000 UI/kg, E671 (Vitamina D3) 3000 UI/kg, Vitamina E (acetat de α-tocoferol) 620 mg/kg, Vitamina C stabilizata (acid ascorbic) 440 mg/kg, E4 (cupru) 6 mg/kg, E5 (mangan) 40 mg/kg, E2 (iod) 4 mg/kg, E6 (zinc) 80 mg/kg,
E1 (fier) 160 mg/kg. Contine coloranți aprobați AAFCO/USDA.

Constituienti analitici: Proteină brută: min 35%; Grăsimi brute: min 6%; Fibră brută: max 2,5%; Cenușă brută: max 10,7%; Fosfor min 0,9%,

Compania japoneză HIKARI

O companie cu peste o sută de ani de tradiție și experiență în creșterea peștilor ornamentali, care oferă unele dintre cele mai bune alimente de pe piață, la a căror producție folosește cele mai noi tehnologii.

Producătorul oferă:
 • Cea mai buna compozitie echilibrata, adaptata nevoilor specifice fiecarui grup de pesti
 • Puritatea perfectă a apei
 • Activitate ridicată și vitalitate a peștilor
 • Alimentele nu poluează apa biologic
 • O gamă largă de arome acceptate chiar și de cei mai pretențioși pești
 • Rezistență maximă la stres și infecții
 • Fertilitate crescută și calitate înaltă a alevinilor obținuți
 • Fara coloranti artificiali si conservanti.
Brand Hikari
Ratingul dumneavoastra
WhatsApp Chat WhatsApp Chat