HIKARI Gold Medium, Hrana Granule Plutitoare Pentru Crapi Koi si Alte Specii de Pesti de Iaz, 2kg

SKU
PLAZA111188
209,99 RON
In stoc
Aliment granulat superpremium, special formulat pentru a oferi crapilor Koi, o rata superioara de crestere, o imbunatatire semnificativa a culorilor vibrante, precum si o stare de sanatate si vitalitate excelenta

HIKARI GOLD MEDIUM este un aliment granulat superpremium, special formulat pentru a oferi crapilor Koi, o rata superioara de crestere, o imbunatatire semnificativa a culorilor vibrante, precum si o stare de sanatate si vitalitate excelenta

Este potrivit si pentru varietatile de carasi mai mari sau alte specii de pesti de iaz, care necesita un aport crescut de nutrienti si substante energetice

Hikari® Gold® este o dietă zilnică concepută în mod unic, pentru hrănirea crapilor Koi și altor pești de iaz la temperaturi mai calde ale apei.

Ingredientele atent selectate promovează îmbunătățirea activă a culorii, în timp ce continutul crescut de vitamine și minerale ajută la susținerea sănătății sistemului imunitar.

Caracteristici definitorii:
 • Continut crescut de proteine de inalta calitate pentru o rată de creștere îmbunătățită
 • Imbogatita cu caroten și spirulina naturală pentru intensificarea culorilor naturale si vibrante ale pestilor, reducand in acelasi timp decolorarea
 • Hikari Gold Koi Food este bogat în vitamina C stabilizată care promovează rezistența la stress și creste imunitatea la boli.
 • Nutrientii atent echilibrati, vitaminele și aminoacizii, vor mentine pestii sănătoși și plini de energie, ajutându-i în același timp sa creasca fără depozite de grăsime.
 • Granulele plutitoare permit monitorizarea facila a cantității de hrana consumate pesti, ceea ce ajută la prevenirea supraalimentării, reduce poluarea apei și este mai economica.
 • Hikari Gold Koi este o dietă zilnică excelentă, cu o nutriție remarcabilă, niveluri ridicate de proteine, rata de creștere imbunatatita, vitalitate crescuta si care nu va tulbura apa.
 • Aliment potrivit si pentru carasi mai mari si alte specii de pesti de apa rece
Mod de hranire
Monitorizați în mod regulat temperatura apei și ajustați cantitatea administrata și frecvența hrănirilor în funcție de acest parametru, de starea apei, numărul și dimensiunea peștilor și nivelul lor de activitate.

Evitați supraalimentarea și îndepărtați întotdeauna orice hrană neconsumată rămasă după perioada de hrănire.
 • La o temperatura a apei intre 20-30°C (68-86°F) - Hrăniți de 2 până la 4 ori pe zi cantitatea pe care peștele dumneavoastră o va consuma complet în 5 minute.
 • La o temperatura a apei intre 15-20°C (59-68°F) - Hrăniți nu mai mult de două ori pe zi cantitatea pe care peștele dumneavoastră o va consuma complet în 5 minute. Pentru cele mai bune rezultate, încercați să hrăniți pestii în perioada mai caldă a zilei.
 • La o temperatura a apei intre 11-15°C (52-59°F) - Vă recomandăm să utilizați Hikari® Excel® sau Hikari® Wheat-Germ Formula.
 • La o temperatura a apei sub 11°C (52°F) - Vă recomandăm să utilizați Formula Hikari® cu germeni de grâu, special concepută pentru o digestibilitate crescuta la temperaturi mai scăzute.
Constituienti analitici: proteina cruda min. 35%, grasimi brute min. 4 %, fibre brute max. 4 %, cenusa max. 12 %, Umiditate max. 10 %
Brand Hikari
Ratingul dumneavoastra
WhatsApp Chat WhatsApp Chat