HIKARI Discus Bio-Gold, Hrana Pentru Discusi, Scalari si Alti Ciclide Mici, 80g

SKU
PLAZA111192
68,99 RON
In stoc
Hrana superpremium dezvoltata special pentru cresterea si dezvoltarea sanatoasa precum si pentru intensificarea stralucirii si a culorii naturale ale tuturor varietatilor de Discusi, Scalari, Apistograma, ciclide mici si alte specii de pesti tropicali.

HIKARI DISCUS BIO-GOLD este o hrana superpremium dezvoltata special pentru cresterea si dezvoltarea sanatoasa precum si pentru intensificarea stralucirii si a culorii naturale ale tuturor varietatilor de Discusi, Scalari, Apistograma, ciclide mici si alte specii de pesti tropicali.

Contine ingrediente naturale, precum pupe krill si viermi de matase, care stimuleaza acceptarea rapida de catre discusi, scalari, apistograme, ciclide pitice si alti pesti tropicali mici.

Caracteristici definitorii
  • Adaos de carotenoide sintetizate bio-chimic care ajuta la imbunatatirea culorii fara impact negativ asupra tonurilor de albastru.
  • O combinatie premium completa si echilibrata de ingrediente naturale si lipide care stimuleaza cresterea si forma dorita.
  • Se poate evita administrarea de inima de vita sau de viermi de sange, si astfel se elimina formarea depozitelor de grasime sau a infestarii cu paraziti.
  • Testele de laborator au dovedit ca dimensiunea granulei si caracteristicile scufundarii lente, o fac prima alegere pentru cei mai multi discusi, chiar si pentru puiet sau exemplare capturate din natura.
  • Granulele absorb apa repede si devin moi, in timp ce isi pastreaza forma.
  • Nu tulbura apa acvariului.
Mod de hranire
  • Hraniti cu o cantitate mica de mai multe ori pe zi.
  • La schimbarea dietei, cantitati mai mici sunt necesare de cele mai multe ori pana cand noua dieta este pe deplin acceptata.
  • Eliminati orice cantitate de hrana neconsumata dupa perioada de hranire.
Lista ingredientelor: moluste, crustacea, insecte, peste si derivate din peste, alge, drojdii, cereale, uleiuri si grasimi, vegetale, minerale.

Aditivi: E672(Vitamina A) 19000 UI/kg, E671 (Vitamina D3) 2800 UI/kg, Vitamina E (acetat de α-tocoferol) 780 mg/kg, Vitamina C stabilizata (acid ascorbic) 1200 mg/kg, E4 (cupru) 7,1 mg/kg, E5 (mangan) 17 mg/kg, E2 (iod) 4,7 mg/kg, E6 (zinc) 47 mg/kg, E1 (fier) ​​250 mg/kg.
Contine coloranți aprobați AAFCO/USDA.

Constituienti analitici: proteine brute min. 53 %, grasimi brute min. 14 %, fibre brute max. 2,5 %cenusa max. 13,4%, fosfor min. 1 %.
Brand Hikari
Ratingul dumneavoastra
WhatsApp Chat WhatsApp Chat