HIKARI Blood Red Parrot+ Mini, Hrana Granulata Pentru Ciclide Red Parrot si Pesti Ierbivori Marini, 333g

SKU
PLAZA111186
89,99 RON
In stoc
Dietă revoluționară dezvoltată exclusiv pentru hranirea ciclidelor Red Parrot, la care se dorește in mod deosebit îmbunătățirea activă a culorii.

HIKARI BLOOD RED PARROT este o dietă revoluționară dezvoltată exclusiv pentru hranirea ciclidelor Red Parrot la care se dorește in mod deosebit îmbunătățirea activă a culorii. .

Alimentul este recomandat ca dieta zilnica si a speciilor ierbivore de pesti marini.

Includerea Hikari-Germ™ promovează utilizarea extrem de eficientă a nutrienților, în timp ce aportul echilibrat al ingredientelor susține sănătatea sistemului imunitar, forma dorită, creșterea previzibilă, aportul de energie și o colorare îmbunătățită.

Excelent pentru pasionații ciclidelor Red Parrots, care isi doresc ca acesti pesti sa-si manifeste intregul potential.

Efectul superior de îmbunătățire a culorii este obtinut, datorita retetei, dezvoltate si testate științific (Hikari® Aquatic), care include ardei iute, drojdie Phaffia, krill, astaxantina, cantaxantina și făină de flori de gălbenele (ca sursă de luteină).

Acest aliment ajută pestii să-și păstreze adevărata frumusețe naturală. pe tot parcursul anului.

Hrana ofera un mix de nutrienți si microorganisme vii benefice, care promovează o crestere rapida, sanatoasa, fără depozite de grăsime.

Hikari Blood Red Parrot+ conține vitamina C stabilizată pentru a susține sănătatea sistemului imunitar

Mod de hranire:
 • De 2 până la 3 ori pe zi.
 • Ar trebui să dați o astfel de cantitate de granule încât peștele să le mănânce în decurs de 1 minut, după care surplusul de hrană trebuie îndepărtat.
 • Mâncarea este eficientă, iar peștele, chiar și după ce a mâncat două-trei bile, este satul mult timp. prin urmare, evitați supraalimentarea.
Lista ingredientelor: Pește și derivate din pește, cereale, drojdii, extract de proteine ​​vegetale, uleiuri și grăsimi, derivate de origine vegetală, vegetală, moluște și crustacee, minerale.

Constituienti analitici: Proteină brută 40 %, uleiuri și grăsimi brute 5 %, fibre brute 2 %, cenușă brută 13 %, fosfor 1,3%.

Aditivi: E672(Vitamina A) 18000 UI/kg, E671 (Vitamina D3) 2800 UI/kg, Vitamina E (acetat de α-tocoferol) 1500mg/kg, Vitamina C (acid ascorbic) 330 mg/kg, E4 (cupru) 4,1 mg/kg, E5 (mangan) 34 mg/kg, E2 (iod) 2,7 mg/kg, E6(Zinc) 27mg/kg, E1(Fier) 140mg/kg.

Compania japoneză HIKARI

O companie cu peste o sută de ani de tradiție și experiență în creșterea peștilor ornamentali, care oferă unele dintre cele mai bune alimente de pe piață, la a căror producție folosește cele mai noi tehnologii.

Producătorul oferă:
 • Cea mai buna compozitie echilibrata, adaptata nevoilor specifice fiecarui grup de pesti
 • Puritatea perfectă a apei
 • Activitate ridicată și vitalitate a peștilor
 • Alimentele nu poluează apa biologic
 • O gamă largă de arome acceptate chiar și de cei mai pretențioși pești
 • Rezistență maximă la stres și infecții
 • Fertilitate crescută și calitate înaltă a alevinilor obținuți
 • Fara coloranti artificiali si conservanti.
Brand Hikari
Ratingul dumneavoastra
WhatsApp Chat WhatsApp Chat