GIRAFA din PLUS cu Picioare Lungi, 30cm

SKU
150076
32,99 RON
In stoc

Girafa din Plus cu Picioare Lungi 33 cm

Jucariile din plus sunt accesoriul ideal pentru cainii carora le place sa se cuibareasca.

Totodata sunt excelente pentru activitati interactive, de genul jocurilor de confruntare sau aport, care se pot desfasura atat in aer liber (outdoor) cat si in spatii inchise (indoor).

Realizate dintr-un material moale si pufos, retin parfumul detinatorului, ceea ce confera un sentiment de echilibru si securitate animalelor de companie.

Studii comparative realizate cu exemplare de talii, varsta si rase diferite, au demonstrat ca 95 % din caini au preferat jucariile din plus in detrimentul celor din vinyl sau cauciuc.

In timp ce unii caini prefera sa poarte in gura, din loc in loc, jucaria de plus, altora le place sa se cuibareasca impreuna cu ele, sau sa o foloseasca pe post de perna in timpul somnului.

De asemenea, sunt excelente pentru exercitii interactive (aport, jocuri de confruntare, etc), care se desfasoara in aer liber, si contribuie la intarirea legaturii speciale stabilita intre om si animalul sau de companie. In egala masura, permit desfasurarea in siguranta a acestor exercitii in casa sau alte spatii interioare.

Girafa din Plus cu Picioare Lungi are toate caracteristicile unei jucarii, care va deveni in scurt timp cel mai bun prieten al cainelui nostru:

 • Realizata dintr-un plus de calitate, moale si pufos.
 • Este o jucarie rezistenta si durabila, conceputa special o utilizare intensa si frecventa
 • Gatul si membrele lungi pemit cainelui sa apuce usor jucaria cu botul, sa o scuture, sa traga de ea sau sa o poarte din loc in loc. Din acest motiv, este un excelent accesoriu in jocurile de confruntare sau in cele de aruncare si aport.
 • Cand este apasata sau stransa, jucaria emite o serie de sunete, care intriga animalul de companie si mentin treaz interesul acestuia, pentru un timp indelungat.
 • Excelenta pentru exercitii interactive atat in aer liber cat si in casa. Este printre putinele jucarii, care permit jocul cu cainele in casa, in conditii de siguranta si securitate deplina.
 • Este un accesoriu extrem de util pentru a tine cainele ocupat, in perioadele cand este lasat singur.
 • Poate fi jucaria ideala, pentru puii (sau adultii), care cauta un companion de cuibarit in timpul noptii.
 • Cu toate ca este rezistenta si durabila, jucaria nu este recomandata cainilor avizi sa roada obiectele si care sunt in stare sa petreaca ore intregi cu aceasta “indeletnicire"
 • Plusul din care este realizata jucaria retine parfumul detinatorului, ceea ce confera un sentiment de siguranta si atenuaza anxietatea cainilor lasati singuri.
 • Jucaria are o lungime de 33 cm. Este recomandata pentru caini de talie mica si medie.
 • Produsul este 100 % sigur si nu contine substante toxice, care ar putea putea pune in pericol sanatatea sau viata cainelui.
 • Special conceputa pentru animalele de companie nu contine piese de dimensiuni mici, care pot fi inghitite, sau care pot rani.
 • Instructiuni de curatare: jucaria este usor de curatat, prin spalare cu apa calda si un detergent lipsit de toxicitate pentru animalele de companie. Dupa fiecare igienizare Girafa cu Picioare Lungi va arata ca noua.
 • Precautii: Nici o jucarie destinata animalelor de companie nu este indestructibila. Ingestia unor fragmente din acest produs, poate determina probleme digestive. Pentru un plus de siguranta si prevenire a accidentelor, indepartati jucariile deteriorate din preajma animalului de companie.
Brand Trixie
Material Pluș
Ratingul dumneavoastra
WhatsApp Chat WhatsApp Chat