FRANGHIA LUNGA (70 cm) cu MANER

SKU
150051
14,99 RON
In stoc

Realizata din 100 % bumbac, Franghia Lunga (70 cm) cu Maner este un excelent accesoriu in jocurile de aport, precum si in cele de cautare si recuperare a obiectelor. Datorita manerului, lungimii franghiei si a contragreutatii (nodul mare prezent la o extremitate), jucaria poate fi aruncata la distante mari, ceea ce face activitatea de cautare si recuperare mult mai antrenanta si mai atractiva pentru caine.

Realizata din 100 % bumbac, Franghia Lunga cu Maner este un excelent accesoriu in jocurile de aport, precum si in cele de cautare si recuperare a obiectelor.

Datorita manerului ,care asigura o priza mai buna, lungimii franghiei si a contragreutatii ( reprezentata de nodul mare prezent la o extremitate), jucaria poate fi aruncata la distante mari, ceea ce face activitatea de cautare si recuperare mult mai antrenanta si mai atractiva pentru caine.

De asemenea poate fi folosita cu succes in jocurile de “confruntare” sau pentru a tine cainele ocupat in perioadele cand este lasat singur. El va petrece ore intregi rontaind si mestecand franghia, sau se va angrena in activitati individuale (de exemplu arunca franghia dupa care o cauta)

Rezistenta materialului din care este confectionata, combinata cu tehnica de impletire, confera jucariei o durata de viata ridicata, chiar si in conditiile unor utilizari sustinute si intense.

Caracteristici:

 • Jucarie textila sub forma de franghie cu o lungime de 70 cm.
 • La una din extremitati franghia este innodata cu bucla, in timp ce la capatul opus opusa prezinta un nod mare cu capetele desirate.
 • Este realizata din fibre naturale (100% bumbac)
 • Produsul este recomandat cainilor de talie medie sau mare activi si puternici, indiferent de varsta
 • Este destinata, in principal jocurilor de “aport” si “cautare - recuperare“, dar se preteaza foarte bine si pentru alte activitati interactive ( jucuri de tractiune sau confruntare, etc), care se desfasoara preponderent in mediul exterior (outdoor)
 • De asemenea poate fi folosita pentru a mentine cainele ocupat in perioadele cand este lasat singur. El va petrece ore intregi rontaind si mestecand franghia, sau se va angrena in activitati individuale (de exemplu arunca franghia dupa care o cauta)
 • Este rezistenta la ros si mestecat si datorita texturii contribuie mentinerea sanatatii gingivale si dentare, prin prevenirea depunerilor si indepartarea tartrului.
 • Jucaria are o lungime de 70 cm si o greutate de 270 g.
 • Disponibila in culori diferite
 • Instructiuni de curatare: jucaria este usor de curatat, prin spalare cu apa calda si un detergent lipsit de toxicitate pentru animalele de companie. Produsul este 100 % sigur si nu contine substante toxice, care ar putea putea pune in pericol sanatatea sau viata cainelui.
 • Precautii: Nici o jucarie destinata animalelor de companie nu este indestructibila. Ingestia unor fragmente din acest produs, poate determina probleme digestive. Pentru un plus de siguranta si prevenire a accidentelor, indepartati jucariile deteriorate din preajma animalului de companie.
Brand Trixie
Material Frânghie
Ratingul dumneavoastra
WhatsApp Chat WhatsApp Chat