FELICITAS Spatiu de Joaca si Relaxare Pisici, Sisal Maro si Plus Bej-Maro, 70x61cm | Inaltime 190cm

SKU
280069
1.849,99 RON
In stoc

La fel ca toţi membrii familiei, pisica are nevoie de un spaţiu în casă, pe care să-l perceapă ca fiind numai al ei.

Spatiul de joacă şi relaxare Felicitas poate delimita cu succes un astfel de areal pentru una sau chiar mai multe pisici crescute preponderent în casă.

Aspectul modern, designul elegant şi nu în ultimul rând, calitatea materialelor şi execuţia, fac ca acest accesoriu să fie unul de calitate superioară, care vine să completeze în mod fericit decorul oricărei încăperi.

Caracteristica definitorie a acestui ansamblu o reprezintă cele două culcuşuri acoperite situate la nivele diferite.

Aceste spatii închise, asigură pisicilor un loc retras şi intim în care acestea se simt in siguranţă şi unde se pot relaxa când doresc să fie singure.

Interiorul sulcuşului este căptuşit cu pluş si este prevăzut cu o saltea pufoasă, moale şi călduroasă. Ea este detaşabilă şi poate fi curăţată foarte uşor prin spalare manuală cu apă la 30°C şi un detergent netoxic pentru animale de companie.

Platformele superioare şi hamacul oferă spaţii suplimentare pentru momentele de odihnă sau de joacă ale pisicilor. Ele sunt acoperite, de asemenea, cu pluş.

Stâlpii de susţinere sunt înfăşuraţi in sisal natural, foarte rezistent. Oferă o suprafaţă excelentă pentru căţărat şi zgâriat. Astfel pisicile au un loc ideal pentru a-şi satisface impulsul natural de ascuţire a unghiilor, iar canapeaua şi mobilierul din casă sunt ferite de efectele nedorite ale acestui instinct.

Mingea din pluş legată cu sfoară vine să completeze atractivitatea acestui accesoriu destinat pisicilor active.

Detalii tehnice:

  • Suprafaţă bază: 70 cm x 61cm
  • Înălţime ansamblu: 190 cm
  • Diametru stâlpi de susţinere: 9 cm
  • Culoare: bej cu maro închis

În concluzie,

Investiţia într-un astfel de ansamblu de joacă se dovedeşte a fi una profitabilă, întrucât nu numai că oferă un spaţiu de joacă si odihnă deosebit pisicii tale, dar protejează restul casei de efectele nedorite ale impulsului natural al pisicilor de a-şi ascuţi ghearele.

Brand Trixie
Ratingul dumneavoastra
WhatsApp Chat WhatsApp Chat