Cusca Transport Caine sau Pisica LINUS MIX, 50x32x34cm

SKU
190007
109,99 RON
In stoc

 

 

 

Acum putem calatori oriunde, insotiti de animalul de companie preferat, datorita custii de transport Linus Mix.

Realizate dintr-un material plastic foarte rezistent si cu un design functional de exceptie, acest tip de transportor asigura cainelui sau pisicii o deplasare confortabila si in conditii de securitate pe tot parcursul calatoriei.

Utilizarea unei custi pentru transport fereste cainele (sau pisica) de o multitudine de posibile incidente sau accidente, care pot sa apara pe parcursul calatoriilor cu mijloace de transport (auto, tren, avion), sau in spatii publice aglomerate.

Mai mult decat atat, acest accesoriu permite evitarea situatiilor in care chiar animalul nostru de companie poate genera incidente neplacute sau potential periculoase.

De exemplu: in timpul calatoriilor cu masina, animalul de companie va sta linistit in cusca de transport Linus. In aceste conditii el nu va putea distrage atentia soferului si, astfel, sa genereze situatii potential periculoase.

Prin urmare, deplasarile la medicul veterinar, saloane de toaletaj sau orice alte destinatii aflate la distante mai mari sau mai mici, devin comode, placute si lipsite de incidente atat pentru noi cat si pentru prietenii nostri patrupezi.

Utilitatea acestui produs nu este limitata numai la asigurarea sigurantei deplasarilor. Poate fi un excelent culcus, sau un loc de refugiu, cuibarit si odihna in camera de hotel (in timpul calatoriilor) sau chiar in casa, a animalului de companie.

Indiferent de mijlocul de transport ales (autoturism, tren, avion sau vapor), Cusca Transport Linus va asigura, pe tot parcursul calatoriei ,confortul si siguranta de care are nevoie animalul nostru de companie.

Produs recomandat pentru transportul cainilor de talie mica si al pisicilor

In continuare cateva din caracteristicile definitorii, care recomanda acest produs ca fiind unul de calitate si extrem de util:

 • Cusca cu un design compact, robust si elegant, realizata din material plastic de calitate superioara, care confera rezistenta si durabilitate.
 • Special coceputa pentru siguranta si confortul animalelor de companie, in timpul calatoriilor
 • Ideale pentru deplasarile impreuna cu caini de talie mica (ex: Shih Tzu, Yorkshire Terrier, Teckel, etc) sau pisici.
 • De asemenea poate fi un excelent culcus in casa (in camera de hotel, etc) sau loc de refugiu, cuibarit si odihna.
 • Asamblare usoara, rapida (maxim 1 minut) si fara a necesita unelte aditionale
 • Peretii laterali prezinta o serie de perforatii, pentru o ventilatie corespunzatoare a spatiului interior.
 • Accesul este asigurat printr-o o usa din bare metalice, care se poate deschide atat spre dreapta cat si spre stanga sau poate fi indepartata complet. Permite observarea permanenta a animalului de companie.
 • Sistemul de inchidere este prevazut cu un mecanism de blocare, care impiedica deschiderea accidentala in timpul deplasarilor.
 • Manerul ergonomic permite transportul comod si usor al custii, in mana.
 • Produsul are urmatoarele dimensiuni: L = 50 cm, l = 32 cm si h = 34 cm
 • Culoare: disponibil in culori variate
 • Produsul este usor de intretinut si igienizat prin spalare manuala cu apa calda si un detergent lipsit de toxicitate pentru animalele de companie.
 • Pentru un plus de confort, cusca poate fi accesorizata (optional) cu o salteluta moale.

SFAT ! Chiar daca produsul respecta reglementarile in vigoare legate de transportul animalelor de companie cu mijloacele de transport (auto, tren, avion sau vapor), va sugeram ca inainte de orice calatorie – in special a celor cu avionul – sa va informati asupra cerintelor specifice si a dimensiunilor custii solicitate de compania de transport.

Brand IMAC
Material Plastic
Mijloc de Calatorie Auto, Autocar / Tren / Vapor
Ratingul dumneavoastra
WhatsApp Chat WhatsApp Chat