Zgarzi

Zgarzi pentru caini. De indata ce noul tau prieten patruped a intrat in familie, el trebuie sa primeasca zgarda potrivita. Care zgarda este cea mai potrivita cainelui tau ? Cea mai buna zgarda este cea care corespunde nevoilor si cerintelor detinatorului si in acelasi timp este confortabila pentru caine si nu ii incomodeaza deloc respiratia si inghitirea apei sau a hranei.
Utilitatea zgarzilor pentru caini este multipla. De zgarda se ataseaza lesa, care te ajuta sa mentii cainele in siguranta si sub control in timpul deplasarilor in mediul exterior. Zgarda este esentiala pentru a te ajuta sa ti recuperezi cainele, daca acesta s-a pierdut, prin intermediul placutei de identificare / adresierului, pe care te sfatuim sa le atasezi inca din prima zi. Sau poti folosi noile zgarzi pentru caini, Waudog cu Smart ID Tag
Indiferent de optiunea aleasa, va recomandam insistent sa atasati de zgarda cainelui o eticheta de identificare, care sa contina un minim de informatii pertinente despre detinatori (ex. numar de telefon)
Petplaza va ofera o gama larga de zgarzi pentru caini, inclusiv pentru dresaj, prezentare in show-uri si expozitii, sau pentru corectarea anumitor comportamente nedorite Toate zgarzile pentru caini din oferta noastra sunt realizate din materiale de inalte calitate si provin de la producatori de renume mondial: Julius K9, Hermann Sprenger, Trixie, Ruffwear, Ferplast, Nobby, Waudog, DogWatch, etc.

Cele mai bine vandute produse

Filtreaza dupa

Produse 73-96 din 309

Descendent
Vizualizare ca Grila Lista

Produse 73-96 din 309

Descendent
Vizualizare ca Grila Lista
WhatsApp Chat WhatsApp Chat