BUNNY NATURE Rabbit Dream Basic, Hrana Completa Pentru Iepuri Adulti 1.5kg

SKU
420167
68,99 RON
In stoc

Bunny Nature Rabbit Dream Basic este un aliment complet 100% natural, sub forma de peleti, recomandat pentru hranirea zilnica a iepurilor adulti cu varsta mai mare de 6 luni.

Cu un aport optim echilibrat de fibre (21% fibra bruta) hrana pentru iepuri este formulata din 42 specii diferite de plante si ierburi din pajistile BIO detinute de producator.

Peletii Rabbit Dream Basic contin fibre de 3 lungimi diferite (pelete Trimello), care permit ingestia usoara, iar prin suprafetele abrazive contribuie la mentinerea lungimii normale a dintilor

Totodata ajuta la mentinerea echilibrului florei intestinale.

Au un raport optim intre fibrele brute si amidon (3,5: 1) pentru a preveni ingrasarii iepurilor adulti.

Din acest motiv, hrana pentru iepuri Bunny Nature Rabbit Dream Basic, poate fi furnizata in cantitati nelimitate iepurelui , datorita nivelurilor echilibrate de fibre si a altor nutrienti.

Continutul optim de calciu din aceste pelete ajuta la mentinerea sanatoasa a dintilor si oaselor.

Beneficii cheie:
  • Hrana completa pentru iepuri de la varsta de 6 luni
  • Nivel ridicat de fibre brute (21%)
  • Contine 42 de ierburi si plante diferite provenite din pajisti BIO
  • Poate fi furnizat in cantitati nelimitate
  • Cu trei lungimi diferite de fibre
Lista ingredientelor: Ierburi provenite din pajisti conservate BIO (timoftica, frunze de livada, coada vulpii, raigras german, festuca, iarba albastra, golomoz, iarba de catifea, iarba de panicula anuala, ambrozie alba, iarba de primavara, pir tarator, iarba de ciucuri, trifoi alb, trifoi rosu, frunze de papadie, coada soricelului, chimen, hasmatuchi, cretusca, frunze de Hornwort, paie de Sanziene galbene, cimbrisor cu frunze de cimbru, frunze de Bush Vetch, flori de Comfrey, flori de Rotunjoara, margarete, frunze de Veronica Chamaedrys, frunze de Cretisoara, frunze din patrunjelul de camp, mazariche, saxifraga de lunca (iarba surzilor), Potentilla, Veronica agrestis, flori de Draba verna, ambrozie rosie, Ciubotica-cucului, trifoi mic), tarate din coaja de ovaz, extract de seminte de floarea soarelui, extract de seminte de in, pulpa din fructe, pulpa de morcovi, tarate de grau, extract din seminte de rapita.

Aditivi nutritivi: Vit. A 10.000 IE ∙ Vit. D3 700 IE ∙ Vit. E / tot rac-alfa-tocoferilacetat 60 mg ∙ cupru sub forma de sulfat de cupru (II), pentahidrat 6 mg ∙ iod sub forma de iodat de calciu, hexahidrat 0,9 mg ∙ fier sub forma de sulfat de fier (II), monohidrat 50 mg ∙ zinc ca oxid de zinc 60 mg ∙ mangan sub forma de oxid de mangan (II) 40 mg ∙ selenit sub forma de selenit de sodiu 0,18 mg.

Constituenti analitici: Proteine brute 13%, Uleiuri brute si grasimi brute 2,7%, Fibre brute 21%, Amidon 6%, Cenusa bruta 8,5%, Calciu 0,6%, Fosfor 0,4%, Sodiu 0,18%

Prezentare: pachete de 1.5kg

Bunny Nature este o companie germana fondata din dragoste pentru animale. Obiectivul principal al Bunny Nature este de a produce cea mai buna hrana pentru animalele mici de companie, care sa acopere integral nevoile nutritionale ale fiecarui animal, pe baza obiceiurilor lor naturale de hranire.
Brand Bunny Nature
Ambalaj Punga
Ratingul dumneavoastra
WhatsApp Chat WhatsApp Chat