BUNNY NATURE Pig Dream Basic, Hrana Completa cu Ierburi si Plante Naturale Pentru Porcusori de Guinea 1.5kg

SKU
420170
67,99 RON
In stoc

Bunny Nature Pig Dream Basic este un aliment complet 100% natural, sub forma de peleti, recomandat pentru hranirea zilnica porcusorilor de Guinea (cobai) indiferent de varsta.

Cobaii sunt printre putinele mamifere care nu isi pot sintetiza in organism cantitatile necesare si Vitamina C si depind in totalitate de aportul acestora prin alimentatie.

Vitamina C este esentiala pentru mentinerea starii generale de sanatate a vietuitoarelor.

Peletii Bunny Nature Pig Dream Basic contin 600mg Vit. C sub forma stabilizata, care acopera integral si in mod continuu necesarul zilnic al porcusorilor de Guinea.

Acest sortiment de hrana pentru porcusori de Guinea este formulat din 42 specii diferite de plante si ierburi din pajistile BIO detinute de producator.

Imbogatit cu Quinoa, amarant, aronia și maca, care fac parte din dieta naturala a acestor rozatoare

Peletii contin fibre de 3 lungimi diferite (pelete Trimello), care permit ingestia usoara, iar prin suprafetele abrazive contribuie la mentinerea lungimii normale a dintilor

Totodata ajuta la mentinerea echilibrului florei intestinale.

Au un raport optim intre fibrele brute si amidon pentru a preveni ingrasarea cobailor

Beneficii cheie:
  • Reteta echilibrata pentru o viata lunga si sanatoasa
  • Vitamina C stabilizata, care acopera integral si in mod continuu necesarul zilnic al cobailor
  • Toate ingredientele sunt dozate corect pentru a preveni ingrasarea
  • Contine un amestec cu 3 tipuri de fibre
Lista ingredientelor: ierburi perene din pajisti Bio conservate (timotei, pășuni de luncă, coada vulpii de luncă, raigras german, pășun roșu, iarbă albastră, picior de cocos, iarbă de catifea, iarbă de paniculă anuală, ambrozie albă, iarbă de primăvară, iarbă de canapea, iarbă de canapea, stuf, trifoi alb, trifoi roșu, frunze de păpădie, iarbă de șoricel, șoricel, chimen, pătrunjel de vacă, dulce de luncă, corn obișnuit, paie de paie, cimbru cu frunze de cimbru, măzică de tufiș, nădejde, ciulin de luncă, iederă de pământ, margarete, germander speedwell, manta de doamnă, saxifrage, măzăriș, saxifragă de luncă, cinquefoil de primăvară, viteză de câmp verde, păpădie de toamnă, ambrozie roșie, trifoi mic), timothy, tărâțe de coajă de ovăz, semințe de floarea soarelui extrase, plantă întreagă porumb, tescovină de morcovi, extrase de semințe de in, extrase de semințe de rapiță, morcovi, cereale de bere, lignoceluloză, ardei dulce, semințe de in, drojdie de bere, quinoa, amarant, tescovină de aronia, rădăcină de maca

Constituienti analitici: Proteina bruta 13% · uleiuri brute si grasimi brute 2,5% · fibre brute 21% · amidon 6% · cenusa bruta 8,5% · calciu 0,6% · fosfor 0,4%

Bunny Nature
este o companie germana fondata din dragoste pentru animale. Obiectivul principal al Bunny Nature este de a produce cea mai buna hrana pentru animalele mici de companie, care sa acopere integral nevoile nutritionale ale fiecarui animal, pe baza obiceiurilor lor naturale de hranire.
Brand Bunny Nature
Ratingul dumneavoastra
WhatsApp Chat WhatsApp Chat