BUNNY NATURE Dwarf Hamster Dream Basic, Hrana Completa Pentru Hamsteri Pitici 400g

SKU
420171
34,99 RON
In stoc

Bunny Nature Dwarf Hamster Dream Basic este un aliment complet 100% natural, recomandat pentru hranirea zilnica hamsterilor pitici indiferent de varsta.

Alimentul este formulat din ingrediente de calitate superioara, dozate optim pentru a acoperi integral cerintele nutritionale zilnice ale hamsterilor pitici.

Este imbogatit cu proteine de origine animala (viermi de faina) pentru a oferi animalului o dieta cat mai apropiata biologic de cea naturala.

Nu contine fructe pentru a preveni aparitia diabetului.

Recomandari de hranire
  • Umpleti bolul de hrana a hamsterului dvs. cu Dwarf Hamster Dream BASIC si verificati-l in mod regulat.
  • Oferiti-le fan de inalta calitate si apa la discretie.
Lista ingredientelor: ovaz, orz, mei, seminte de pasari, fulgi de mazare, porumb, tarate de grau, boabe de ovaz, fulgi de orz, faina de seminte de floarea soarelui, mei comun, orez, grau, lucerna, morcovi, carne de pasare, mei rosu, seminte de iarba , pastarnac, ierburi de papadie, carbonat de calciu, iarba soricelului, blanten minor, tarate, susan, flori de musetel, in, pulpa de morcov, sfecla, drojdie de bere, faina de hering, grasime animala, inulina, calendula, viermi de faina (0,3%), ficat de pasare extract, ou intreg uscat, roscove, ulei de somon, ulei de in, lecitina, petale de trandafir.

Constituienti analitici: proteina bruta 15,5% · uleiuri brute si grasimi brute 6,3% · fibre brute 8% · cenusa bruta 5,5% · calciu 0,5% · fosfor 0,4%

Bunny Nature
este o companie germana fondata din dragoste pentru animale. Obiectivul principal al Bunny Nature este de a produce cea mai buna hrana pentru animalele mici de companie, care sa acopere integral nevoile nutritionale ale fiecarui animal, pe baza obiceiurilor lor naturale de hranire.
Brand Bunny Nature
Ratingul dumneavoastra
WhatsApp Chat WhatsApp Chat