ARTERO NATURE COLLECTION Deshedder 90º, Trimer Profesional Pentru Indepartarea Parului Mort din Blana

SKU
117844
93,99 RON
In stoc

Peria tip Furminator Artero Nature Collection Deshedder este perfecta pentru indepartarea firelor de par naparlite, fara a deteriora stratul superficial al blanii si fara a taia firele de par sanatoase

Instrumentul este recomandat pentru toti cainii cu blana scurta sau lunga, dubla sau sarmoasa

Folosirea trimmerului Artero Nature Collection Deshedder nu este recomandata in cazul cainilor avand firul de par cu crestere continua, cum sunt cei din rasele: Caniche, Bichon Maltez, Bichon Havanez, Bichon Frisee, Shiz Tzu, etc.

Peria poate fi folosita fara probleme si in cazul exemplarelor cu pielea sensibila, intrucat indepartarea parului mort este facuta delicat fara ca suprafata cutanata sa fie afectata.

Recomandam totusi sa consultati un medic veterinar, in cazul exemplarelor sensibile sau cu afectiuni cutanate ( dermatite, alergii, etc )

Cu un design unic al dintilor, peria indeparteaza cu usurinta ( fara a taia ) puful si firele de par moarte, desprinse, lasand in urma o blana curata, sanatoasa si stralucitoare.

Trimmerul Artero Nature Collection Deshedder este disponibil in 3 modele diferite in functie de unghiul de inclinare al dintilor.

Fiecare model are o functie specifica, respectiv
 • Artero Nature Collection Deshedder 120º indeparteaza eficient parul cazut din stratul superficial al blanii. Excelent pentru caini cu blana scurta sau pentru finisaje
 • Artero Nature Collection Deshedder 90° elimina subparul mediu si ajuta la indepartarea parului sarmos.
 • Artero Nature Collection Deshedder 45° elimina subparul cel mai fin si aproape de piele. Excelent pentru caini cu blana lunga sau medie
Manerul din bambus in forma de T, este robust si cu un design ergonomic, care permite manuirea usoara si sigura a accesoriului pentru toaletaj.

Dimensiuni

 • Lungime lama: 7 cm
 • Lungime totala perie: 16 cm
Pentru un periaj eficient, te rugam sa respecti urmatoarele

Instructiuni de Folosire

 • Inainte de pieptanare, efectuaza un control amanuntit al pielii animalului de companie pentru a te asigura ca nu prezinta rani, echimoze sau iritatii.
 • Daca sunt prezente unele din leziunile amintite, NU FOLOSI trimerul si contacteaza medicul veterinar pentru un diagnostic si tratament adecvat.
 • Indeparteaza mecanic impuritatile din blana, nodurile si zonele foarte incalcite, care ar putea afecta periajul si induc o senzatie neplacuta animalului.
 • Peria nu va fi utilizata decat pe o blana complet uscata
 • Periaza usor in sensul cresterii firului de par cu miscari ample, usoare, fara a apasa puternic pe perie.
 • Acorda o atentie deosebita zonelor sensibile: regiunea urechilor, abdomen, labute, zona anala sau genitala, coada.
 • Evita trecerea periei de mai multe ori prin acelasi loc.
 • Indeparteza parul acumulat intre dintii periei.
 • Se recomanda folosirea periei 1 sau maxim de 2 ori pe saptamana
 • Durata medie de periere nu trebuie sa depaseasca 10 – 20 minute.
Rezultatele periajului sunt mult imbunatatite, daca utilizarea este precedata de folosirea unor produse cosmetice, care sa usureze perierea: sampoane si spray-uri watterless, sau pentru descilcirea blanii.

ATENTIE: folosirea periei nu este recomandata in cazul raselor de caini a caror fir de par cunoaste o crestere continua, cum ar fi Caniche, Bichon Maltez, Bichon Havanez, Bichon Frisee, Shih Tzu, etc.

Noua colectie de instrumente profesionale Nature Collection ARTERO este creata din materiale usoare si foarte rezistente, care sunt regenerabile, naturale, ecologice si durabile in timp.

Nu exista defrisari implicate in procesul de colectare si fabricare.

Ambalaj din carton cu o productie care reduce emisiile de CO2 cu pana la 60% fata de alte materiale. 100% reciclabil si biodegradabil.

Produs marca ARTERO, o companie spaniola fondata in 1909 si specializata in ingrijirea animalelor de companie.
Brand Artero
Ratingul dumneavoastra
WhatsApp Chat WhatsApp Chat