ARTERO NATURE COLLECTION Descalcitor Profesional, 9 Lame Lungi Otel Inox, Pentru Blana Lunga

SKU
117225-01
77,99 RON
In stoc

Instrument profesional, destinat toaletajului si ingrijirii intensive a robei cainilor cu par mediu si lung.

Este ideal pentru descalcirea blanii foarte incurcate, plina de noduri, tasata si plina de impuritati.

Intrucat indeparteaza temeinic (din blana) parul mort si incalcit, folosirea regulata a acestui trimer iti protejeaza casa si mobilierul de excesul de par de animal.

Partea activa este format din 9 lame zimtate scurte (L = 5 cm), cu marginea superioara taioasa, iar cea inferioara rotunjita (pentru a nu rani pielea in timpul utilizarii)

Manerul cilindric din bambus este placut la atingere si permite lucrul confortabil din unghiuri diferite, cu acces usor la zonele mai dificile

Suport pentru degete pentru a preveni ranirea in timpul lucrului.

Noua colectie de instrumente profesionale Nature Collection ARTERO este creata din materiale usoare si foarte rezistente, care sunt regenerabile, naturale, ecologice si durabile in timp. Nu exista defrisari implicate in procesul de colectare si fabricare.

Ambalaj din carton cu o productie care reduce emisiile de CO2 cu pana la 60% fata de alte materiale. 100% reciclabil si biodegradabil.

Mod de folosire:

  • Luati in lucru o mica sectiune din blana
  • Plasati piaptanul, sub portiunea ce urmeaza a fi descalcita, cat mai aproape de piele cu partea taioasa si zimtata in sus.
  • Cu miscari blande de du-te vino (taiere) miscati accesoriul prin blana incalcita.
  • Nu trageti niciodata puternic de blana pentru a nu rani animalul si pentru ca manopera sa nu creeze o stare de disconfort animalului.
  • Dupa descalcirea parului, periati intotdeauna cu o tesala, pentru indepartarea eventualelor resturi si impuritati ramase.

Dimensiuni:

  • Lungime piaptan = 18 cm,
  • Lungimea lamelor = 5 cm
Brand Artero
Ratingul dumneavoastra
WhatsApp Chat WhatsApp Chat